Καλώς ήρθατε στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου!

1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου Τέρμα Σμύρνης Εύοσμος Τ.Κ. 56224
τηλ. 2310768012  fax 2310768012    E-mail: mail@1epal-evosm.thess.sch.gr

Που βρισκόμαστε - Χάρτης

 

 

epal.jpg

Μεταλυκειακό  Έτος- Τάξεις Μαθητείας στα ΕΠΑΛ

Ο νέος θεσμός του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξεις Μαθητείας. διανύει την Α Φάση υλοποίησης του και συνεχίζει δίνοντας την ευκαιρία σε περίπου 2.000 κατόχους απολυτηρίου και πτυχίου ΕΠΑ.Λ. (ηλικίας από 18 έως 24 ετών, οι οποίοι βρίσκονται εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης ή κατάρτισης).

Για την διευκόλυνση των μαθητών, το 1ο ΕΠΑΛ ΕΥΟΣΜΟΥ ζητά από τους  ενδιαφερόμενους, να συμπληρώσουν την φόρμα προεγγραφής τους.

Στη συνέχεια θα τους αποσταλεί, μετά την ταυτοποίηση τους από το σχολείο, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η επιβεβαίωση για την ολοκλήρωση προεγγραφής στο πρόγραμμα της μαθητείας.

Με αυτό τον τρόπο, θα δημιουργηθεί μία προσωρινή βάση καταγραφής των ζητούμενων θέσεων εργασίας και των στοιχείων των μαθητών, ώστε να τους κοινοποιηθεί η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα της μαθητείας στα ΕΠΑΛ.

Στη βάση αυτή θα δίνεται η δυνατότητα στον μαθητή να δηλώσει και τον εργοδότη που έχει δεσμεύσει. Το σχολείο στη συνέχεια θα επικοινωνήσει με τον εργοδότη για να τον ενημερώσει για την ολοκλήρωση της διαδικασίας δέσμευσης.

Πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρη τη σχετική ανακοίνωση του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την εφαρμογή του Μεταλυκειακού Έτους-Τάξης Μαθητείας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ (http://www.minedu.gov.gr/texniki-ekpaideusi-2/mathiteia), καθώς και τις ιστοσελίδες των κατά τόπους ΠΔΕ, ΔΔΕ και αρμοδίων ΕΠΑ.Λ.

 

 

epal.jpg

Πρόγραμμα Μαθημάτων

prog 2

Ενδοσχολικές Εξετάσεις

endosxolikes exetaseis3

Ενημέρωση Γονέων - Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου θα δέχεται τους γονείς – κηδεμόνες των μαθητών για ενημέρωση σχετικά με τη φοίτηση, την επίδοση και τη διαγωγή τους, τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Δευτέρα 8.15 – 11.00
Πέμπτη 11:00 – 14:00

sillogosgoneis1epalevosmoy

Το Κανάλι του σχολείου μας

youtube

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος  2018-20
 afisa_erasmus_teliki_en.png

 

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος  2017

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος 2015

erasmus.jpg

sep

zise-xoris-ekfovismo-logo.png

Επισκεψιμότητα

Σήμερα29
Χθές75
Τρεχ. εβδομάδα310
Αυτόν το Μήνα2222
Όλα451967

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd