Καλώς ήρθατε στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου!

1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου Τέρμα Σμύρνης Εύοσμος Τ.Κ. 56224
τηλ. 2310768012  fax 2310768012    E-mail: mail@1epal-evosm.thess.sch.gr

Που βρισκόμαστε - Χάρτης

 

 

exams1.jpg

Την Δευτέρα 7/5/2018 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου ομιλία-ενημέρωση από την ψυχολόγο του σχολείου κυρία Μελπομένη Ιωαννίδου.
Το θέμα της ομιλίας ήταν «Το άγχος των εξετάσεων-Τρόποι διαχείρισης και αντιμετώπισης» και απευθυνόταν στους μαθητές της Γ΄τάξης .
Σκοπός της ομιλίας ήταν η ενημέρωση των μαθητών σχετικά με το άγχος και η παρουσίαση τεχνικών διαχείρισης αυτού του δυσάρεστου συναισθήματος που δυσκολεύει τους μαθητές. Η εποχή των σχολικών εξετάσεων είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για τους μαθητές, η οποία συχνά τους δημιουργεί έντονο άγχος και φόβο.
Ο φόβος μιας ενδεχόμενης αποτυχίας ελλοχεύει στον ψυχισμό πολλών νέων παιδιών και εν μέρει προκαλείται από άκαμπτες και απαιτητικές στάσεις των γονιών.
Ως αποτέλεσμα, πολλά παιδιά παρουσιάζουν τρόμο στην ιδέα της αποτυχίας, της κριτικής και της απόρριψης από τους γονείς, δυσκολία στο διάβασμα,αίσθημα μειονεκτικότητας ακόμη και εγκατάλλειψη της προσπάθειας.
Οι μαθητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι Πανελλαδικές εξετάσεις πλησιάζουν.Τις επόμενες μέρες η ψυχολόγος θα δώσει συμβουλές και θα πραγματοποιήσει βιωματικές δράσεις σε ομάδες μαθητών /τριών που επιθυμούν περεταίρω συνεργασία και υποστήριξη.
Η ψυχολόγος κυριά Μελπομένη Ιωαννίδου βρίσκεται στο σχολείο κάθε Δευτέρα και Τρίτη και ώρες 9:00-13.30 μμ στα πλαίσια του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ»που έχει ως στόχο την ψυχοκοινωνική ενίσχυση των μαθητών και τη βελτίωση του κλίματος και της επικοινωνίας στη σχολική κοινότητα.

 

 

epal.jpg

Ενδοσχολικές Εξετάσεις

endosxolikes exetaseis3

Ενημέρωση Γονέων - Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου θα δέχεται τους γονείς – κηδεμόνες των μαθητών για ενημέρωση σχετικά με τη φοίτηση, την επίδοση και τη διαγωγή τους, τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Δευτέρα 8.15 – 11.00
Πέμπτη 11:00 – 14:00

sillogosgoneis1epalevosmoy

Το Κανάλι του σχολείου μας

youtube

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος  2018-20
 afisa_erasmus_teliki_en.png

 

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος  2017

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος 2015

erasmus.jpg

sep

zise-xoris-ekfovismo-logo.png

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd