Σε μια τελετή αντάξια της ημέρας οι μαθητές και οι καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου τίμησαν τη Γιορτή των Τριών Ιεραρχών. Αρχικά, οι μαθητές έψαλλαν το Απολυτίκιο των τριών Ιεραρχών και στη συνέχεια αναγνώσθηκε ο εορταστικός λόγος της ημέρας με θέμα «Οι παιδαγωγικές Αντιλήψεις των Αγίων Τριών Ιεραρχών».
ierarxes_1epalevsomou2018_1.jpg
Οι Συντελεστές της εκδήλωσης και η Διευθύντρια του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου κα Γιουβανούδη Αλεξάνδρα

Την εκδήλωση πλαισίωσε το μουσικό γκρουπ του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου κ έλαβαν χώρα παραδοσιακοί χοροί της Καππαδοκίας από τους μαθητές του σχολείου μας. Οι φορεσιές των αγοριών ήταν αντίγραφα των Φαράσσων της Καππαδοκίας (πατρίδας του Αγίου Παϊσίου) και των κοριτσιών αντίγραφα του χωριού Σίλλης Ικονίου της Καπαδοκίας. Διοργανωτής ήταν ο Θεολόγος του σχολείου μας κος Παναγιώτης Ελευθερίου ο οποίος είχε την υποστήριξη της καθηγήτριας κας Καράμπελας Θεοπούλας.

ierarxes_1epalevsomou2018_2.jpg
Οι μαθητές που έλαβαν μέρος ήταν: στα Πολυμέσα: Αλβανούδης Παύλος, στη σχολική ορχήστρα: Τόλη Γιάννης, Δημητρίου Παναγιώτης, Μερτζάνης Γιώργος, Σελίμ Παρασκευάς, στο χορευτικό οι μαθήτριες: Φιλιππίδου Παναγιώτα, Θεοχαρίδου Αναστασία, Λαμπριανίδου Γεωργία, Μπετχάνοβα Ελευθερία, Μπογδάτογλου Ελισάβετ, Τσελεκίδου Μαρία, Τράικου Κρυστάλλω και οι μαθητές: Ραμπότας Σεραφείμ, Πασχαλίδης Γεώργιος, Μπογντάνι Άντι, Γκούρι Ρέντις, Νένδος Αθανάσιος, Καρράς Γεώργιος, Τσεμεκίδης Γεώργιος.

ierarxes_1epalevsomou2018_3.jpg

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!