ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΩΡΓΟ!

Βράβευση αριστούχου μαθητή μας για την επιτυχία του στις πανελλαδικές εξετάσεις 2017
Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου του 2017, σε μια λαμπρή τελετή στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της  Θεσσαλονίκης, βραβεύτηκε από την τράπεζα Eurobank ο μαθητής του σχολείου μας Γεώργιος Σταύρου για την άριστη επίδοσή του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2017.  Ο μαθητής μας, που φοιτούσε στην ειδικότητα «Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου» του Μηχανολογικού Τομέα, συγκέντρωσε 18.760 μόρια και πέρασε πρώτος στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών  του Τ.Ε.Ι Σερρών. Για αυτή του την επίδοση βραβεύτηκε από την τράπεζα με τιμητικό τίτλο και χρηματικό ποσό.

sc1.jpg

sc2.jpg

sc3.jpg

Με την ευκαιρία της βράβευσης του Γιώργου, η Διευθύντρια και ο Σύλλογος των καθηγητών, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας, που με την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας μας έδωσαν τόση χαρά ¨Καλή σταδιοδρομία με πολλές επαγγελματικές επιτυχίες¨

Μπράβο Γιώργο, Μπράβο παιδιά.

 

Ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου διοργάνωσε τη «Γιορτή των Γραμμάτων και των Τεχνών» προς τιμή των Τριών Ιεραρχών στις 30 Ιανουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ευόσμου. Στην τελετή έλαβαν χώρα απονομές βραβείων στους αριστούχους μαθητές των σχολείων, της Β΄ τάξης 2016-2017 του Δήμου μας, όπως επίσης και βραβεύσεις σχολείων που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς του σχολικού έτους 2016-2017. Από το σχολείο μας βραβεύθηκε η Αριστούχος μαθήτρια Δανάη Πάλλα. Επίσης, απονεμήθηκαν βραβεία, στους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στο αξιολογημένο με την «Εθνική Ετικέτα Ποιότητας» πρόγραμμα eTwinning “Carpe Librum” (Άδραξε το βιβλίο).

pic_30_1_2018.jpg

 

vraveio2.jpg

Οι μαθήτριες Εμμόγλου Μαρία και Κελάδη Κατερίνα και οι καθηγητές κα Αγγελική Φωτιάδου και κος Χρήστος Αρβανιτίδης παραλαμβάνουν τα βραβεία τους.

 vraveio3.jpg

Η βράβευση της μαθήτριας Δανάης Πάλλα

 

 

Επισκεψιμότητα

Σήμερα11
Χθές63
Τρεχ. εβδομάδα142
Αυτόν το Μήνα1185
Όλα411753

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
Our website is protected by DMC Firewall!