pic2

 

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών ή τους/τις ενήλικες μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου να υποβάλλουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής για τα ΕΠΑ.Λ., μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

από τις 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 10.00 έως τις 7 Ιουλίου 2022 και ώρα 23.59.

H ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής θα υποβληθεί από τον κηδεμόνα που δηλώθηκε στην Υπεύθυνη Δήλωση που κατατέθηκε πρόσφατα στο σχολείο που φοιτούσε ο μαθητής με τους κωδικούς TAXIS που διαθέτει.

Όσοι αδυνατούν να υποβάλουν μόνοι τους Ηλεκτρονική αίτηση μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο το οποίο θα τους βοηθήσει για την υποβολή της.

Όσοι προσέλθουν στο σχολείο, θα έχουν πληροφόρηση για τις επαγγελματικές διεξόδους που δίνουν οι τομείς και οι ειδικότητες τις οποίες θα επιλέξουν στην ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής.

Το σχολείο θα λειτουργεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022 καθημερινά 8.15-14.00 και τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο κάθε Τετάρτη  τις ίδιες ώρες.

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής των μαθητών/τριών στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου είναι απαραίτητο οι γονείς/κηδεμόνες είτε να προσέλθουν στο σχολείο την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 ή την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022   είτε να αποστείλουν στο mail του σχολείου (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 έως  Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Την εκτύπωση της Αίτησης Ηλεκτρονικής Εγγραφής μαζί με την Υπεύθυνη Δήλωση
  2. Τυχόν υπάρχουσες ιατρικές γνωματεύσεις
  3. Οι απόφοιτοι ΓΕΛ το απολυτήριο Γενικού Λυκείου
  4. Οι απόφοιτοι ΕΠΑΛ, ΤΕΛ, ΤΕΕ και άλλων ισότιμων με αυτά τύπων σχολείων το πτυχίο και το απολυτήριο
  5. Αστυνομική ταυτότητα μαθητή/τριας

 

Επιπλέον, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής, οι ενδιαφερόμενοι/ες οφείλουν να υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά ενυπόγραφα που απαιτούνται κατά περίπτωση στη σχολική μονάδα κατανομής με κάθε πρόσφορο τρόπο, ήτοι με αυτοπρόσωπη παρουσία, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μεταφορτώνοντάς τα στην εφαρμογή e-εγγραφές (η τελευταία περίπτωση αφορά συγκεκριμένα δικαιολογητικά, όπως αυτά παρουσιάζονται στα σχετικά πεδία της εφαρμογής):

  1. Αίτηση Δήλωση Α' Τάξη 
  2. Αίτηση Δήλωση Β' Τάξη
  3. Αίτηση Δήλωση Γ' Τάξη
  4. Υπεύθυνη Δήλωση Εγγραφής
  5. Υπεύθυνη Δήλωση Έτερου Κηδεμόνα

 

 Σας επισυνάπτουμε την σχετική εγκύκλιο.

 

 

 
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is a Joomla Security extension!