Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας ήταν αφιερωμένη στα παιδιά όλου του κόσμου. Τα παιδιά που έχουν ανάγκη να εκφράζονται, να παίζουν, να χαίρονται, να αποζητούν την επικοινωνία.
christmas1epalevosmou-3.jpg
Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ παρακολουθούν με χαρά τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Στη γιορτή δραματοποιήθηκε από τον κο Ελευθερίου Παναγιώτη το λογοτεχνικό κείμενο «Στο Χριστό στο Κάστρο» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη (1851 - 1911) με συντελεστές τους μαθητές του σχολείου μας. Παραμονή Χριστουγέννων, ο παπα-Φραγκούλης μαζί με την οικογένεια του και μια ομάδα ανθρώπων αποφασίζουν να ανέβουν στο Κάστρο για να βοηθήσουν δύο συγχωριανούς τους που αποκλείστηκαν εκεί εξαιτίας του καιρού και με την ευκαιρία αυτή να εκπληρώσουν ένα τάμα λειτουργώντας την εκκλησία.
christmas1epalevosmou-2.jpg
Οι συντελεστές-μαθητές της Χριστουγεννιάτικης γιορτής στη σκηνή

Ο Ιησούς είναι ο πιο γλυκός, ο πιο ποιητικός, ο πιο αληθινός από τους χαρακτήρες των γιορτών. Έρχεται στη γη, πάσχει, εκδηλώνει τις αδυναμίες του, αφήνει πίσω του μια στάση ζωής, η οποία ακόμη και για όσους δεν πιστεύουν, μπορεί να λειτουργήσει ως οδηγός. Ας αφεθούμε λίγο στο συναίσθημα.

christmas1epalevosmou-1.jpg             
Η διευθύντρια του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου κα Γιουβανούδη Αλεξάνδρα με του καθηγητές και τους μαθητές του σχολείου μας παρακολουθούν τη γιορτή των Χριστουγέννων

 

 

 

Επισκεψιμότητα

Σήμερα27
Χθές119
Τρεχ. εβδομάδα834
Αυτόν το Μήνα4166
Όλα503806

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
Our website is protected by DMC Firewall!