ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Γ/ΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ !!!

ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ!!!

 

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριές του, που κάτω από δύσκολες συνθήκες έδωσαν τον αγώνα τους και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Γ/βάθμια εκπαίδευση. Καλή σταδιοδρομία !!!

Δείτε εδώ το αρχείο με τους επιτυχόντες.

 

 

Picture1

 

Οι απόφοιτοι προσέρχονται στο ΕΠΑΛ αποφοίτησής τους ή στο πλησιέστερο προς την κατοικία τους ΕΠΑΛ για την υποβολή της Αίτησης-Δήλωσης έχοντας μαζί τους :

1) Αστυνομική ταυτότητα

2) Πτυχίο

3) Απολυτήριο

4) Φωτογραφία για το Δελτίο Εξεταζόμενου

Η προθεσμία υποβολής της Αίτησης-Δήλωσης είναι αποκλειστική.

Επισυνάπτονται :

Η εγκύκλιος , η Αίτηση-Δήλωση, Οδηγίες , Μουσικά ΕΠΑΛ, Μουσικά Όργανα

Επίσης κατά την προσέλευσή τους θα επιδεικνύουν υποχρεωτικά είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης είτε βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό rapidtestή PCR) 48 ωρών.

 

 

 

210625 kodikoi mixanogr

Σας ενημερώνουμε ότι, οι απόφοιτοι/τελειόφοιτοι της Γ' τάξης του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο στις 29 και 30 Ιουνίου 2021 και ώρες 8:30-13:30 για την έκδοση και παραλαβή προσωπικών κωδικών ασφαλείας για την ηλεκτρονική υποβολή:

α) Μηχανογραφικού Δελτίου για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και 

β) Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου για εισαγωγή σε Δημόσια Ι.Ε.Κ. έτους 2021.

 

 

 

 

210616 emporiko naftiko

Επισημαίνουμε στους μαθητές και αποφοίτους που υπέβαλαν Αίτηση-Δήλωση στις Πανελλαδικές εξετάσεις και επιθυμούν να εισαχθούν στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού ότι η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης γίνεται από την 11/06/2021. Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης οι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλλουν σε οποιαδήποτε ΑΕΝ τα δικαιολογητικά τους, προκειμένου να γίνει αποδεκτή η αίτησή τους.

Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών (που θα συνοδεύονται από το αποδεικτικό της αίτησης που υπέβαλαν ηλεκτρονικά στο ΥΝΑΝΠ), λήγει στις 12/07/2021 ημέρα Δευτέρα.

Δείτε την εγκύκλιο προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών

Δείτε την προκύρηξη

 

 

 

 

210610 panell covid

Οι υποψήφιοι που θα συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις οφείλουν να προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα στις 7:45 έχοντας απαραίτητα μαζί τους:

1) Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο

2) Το Δελτίο Εξεταζομένου

3) Την Σχολική Κάρτα αρνητικού αποτελέσματος *

4) Στυλό μπλε ή μαύρο

Απαγορεύεται να έχουν μαζί τους κινητό τηλέφωνο.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Εξεταστικού Κέντρου. 

*Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων υποχρεούνται να διενεργήσουν δύο αυτοδιαγνωστικά self-test ένα στις 10/6/2021 και ένα στις 19/6/2021. Το αποτέλεσμα του self-test το δηλώνουν στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr στο πεδίο "Σχολική κάρτα για covid-19" αφού αυθεντικοποιηθούν με τους κωδικούς TAXIS των γονέων τους και κατόπιν το εκτυπώνουν. 

Στην περίπτωση θετικού αποτελέσματος οι υποψήφιοι/ες, αφού εκδώσουν τη σχετική κάρτα ή δήλωση από την πλατφόρμα self-testing.gov.gr μεταβαίνουν σε δημόσια δομή, από αυτές που ορίζονται ενδεικτικά στην ως άνω πλατφόρμα, για να υποβληθούν δωρεάν σε επαναληπτικό διαγνωστικό έλεγχο (rapid-test) ή κατ’ επιλογήν του σε ιδιωτική δομή για τον έλεγχο αυτό. Αν το επαναληπτικό τεστ είναι αρνητικό, ο/η υποψήφιος λαμβάνει σχετική βεβαίωση από την παραπάνω δομή και προσέρχεται στο εξεταστικό κέντρο. Αν το αποτέλεσμα του επαναληπτικού ελέγχου είναι θετικό, τότε ακολουθείται το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και ο/η υποψήφιος/α θα έχει την δυνατότητα, κατόπιν αίτησής του/της, να λάβει μέρος στις επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου, προσκομίζοντας το αποδεικτικό του εργαστηριακού αποτελέσματος, από το οποίο προκύπτει αποδεδειγμένη
νόσηση COVID-19.

 

Δείτε το σχετικό έγγραφο

 

 

 

 

210603 tefaa panel

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύτηκαν οι οδηγίες και το πρόγραμμα της Επιτροπής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. ακαδημαϊκού έτους 2021-2022. 

Δείτε το σχετικό έγγραφο

 

 

 

 

210601 fek syntel panel

Σας ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων οι Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) σχολών, τμημάτων ή εισαγωγικών κατευθύνσεων, καθώς και Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) ειδικών μαθημάτων και πρακτικών δοκιμασιών για την συμμετοχή των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων στη διαδικασία επιλογής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Δείτε το σχετικό έγγραφο

 

 

Επισκεψιμότητα

Σήμερα13
Χθές311
Τρεχ. εβδομάδα1077
Αυτόν το Μήνα8181
Όλα880413

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd