Καλώς ήρθατε στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου!

1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου Τέρμα Σμύρνης Εύοσμος Τ.Κ. 56224
τηλ. 2310768012  fax 2310768012    E-mail: mail@1epal-evosm.thess.sch.gr

Που βρισκόμαστε - Χάρτης

edupass1

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, από την  Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 το αποτέλεσμα του self-test που θα διενεργείτε στα παιδιά σας θα το δηλώνετε στην πλατφόρμα edupass.gov.gr και ΟΧΙ στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr. Αφού μπείτε στην πλατφόρμα θα επιλέξετε «Πρόσβαση σε χώρους Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» και ακολούθως την κατηγορία «Δήλωση self-test Μαθητών/τριών - Έκδοση Σχολικής Κάρτας για Covid-19» , στη συνέχεια θα αυθεντικοποιηθείτε με τη χρήση κωδικών TAXISNET. Κατόπιν ακολουθείτε την ίδια διαδικασία που κάνατε μέχρι τώρα. Δηλαδή εκτυπώνετε την σχολική κάρτα ή την στέλνετε στο mail του σχολείου για να την επιδεικνύει ο/η μαθητής/τρια όποτε του/της ζητηθεί.

Στην νέα πλατφόρμα edupass.gov.gr θα πρέπει να δηλωθεί και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης όσων μαθητών/τριών κατέχουν τέτοιο πιστοποιητικό. Αυτό θα γίνει μία μόνο φορά.

Υπενθυμίζουμε ότι το self-test διενεργείται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη βράδυ και επιδεικνύεται στο σχολείο κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

 

epal.jpg

Ενδοσχολικές Εξετάσεις

endosxolikes exetaseis3

Ενημέρωση Γονέων - Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου θα δέχεται τους γονείς – κηδεμόνες των μαθητών για ενημέρωση σχετικά με τη φοίτηση, την επίδοση και τη διαγωγή τους, τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Δευτέρα 8.15 – 11.00
Πέμπτη 11:00 – 14:00

sillogosgoneis1epalevosmoy

Το Κανάλι του σχολείου μας

youtube

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος  2018-20
 afisa_erasmus_teliki_en.png

 

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος  2017

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος 2015

erasmus.jpg

sep

zise-xoris-ekfovismo-logo.png

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
Our website is protected by DMC Firewall!