Καλώς ήρθατε στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου!

1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου Τέρμα Σμύρνης Εύοσμος Τ.Κ. 56224
τηλ. 2310768012  fax 2310768012    E-mail: mail@1epal-evosm.thess.sch.gr

Που βρισκόμαστε - Χάρτης

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του σχολείου παρουσία του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού, της συντονίστριας της δράσης - Δημοτικής Συμβούλου Αλεξάνδρας Κορωνίδου, του Προέδρου της Κοινότητας Ευόσμου Παναγιώτη Φωτιάδη και της Τοπικής Συμβούλου Ευόσμου Μαρίας Γκαγκανιάρη,.έγινε η παράδοση των δύο μεταλλικών κατασκευών που δημιούργησαν με πολλή αγάπη και εξαιρετική επιμέλεια οι μαθητές Μπατσής Ρήγας, Ντάμπος Νίκος, Ντεσάτι Σαχίντ, Ξένος Νίκος και Πάσο Κλέιντι στα πλαίσια του προγράμματος Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ.

Το πρόγραμμα «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.» εφαρμόστηκε από το 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου για τέσσερα συνεχή χρόνια, αξιοποιώντας εμπειρίες και πρακτικές που έχουν ως σκοπό την ανάπτυξη της προσωπικότητας, της κοινωνικότητας, των δεξιοτήτων και των κλίσεων κάθε μαθητή. Μέσω των Σχεδίων, προάγεται η συνεργασία μεταξύ των καθηγητών και μαθητών και ενισχύονται οι δράσεις εξωστρέφειας του σχολείου, οι οποίες παράλληλα προσφέρουν στους μαθητές ευκαιρίες για να βιώσουν επιτυχίες και να αναπτύξουν την αυτοεκτίμηση τους.

Οι μαθητές λοιπόν, με τη στήριξη των καθηγητών τους Τσιρανίδη Γιώργο και γραμμένο Λάμπρο ολοκλήρωσαν την συγκεκριμένη υποδράση που σκοπός της ήταν η συμμετοχή των μαθητών του Τομέα Μηχανολογίας στην προσπάθεια αγοράς απινιδωτών στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου με την δημιουργία αποθηκευτικού χώρου, σε σχήμα καρδιάς συλλογής πλαστικών καπακιών προς ανακύκλωση.

Οι μεταλλικές αυτές καρδιές  θα τοποθετηθούν από  τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου σε κεντρικά σημεία. Στις καρδιές οι δημότες και οι περαστικοί θα μπορούν να συλλέγουν πλαστικά καπάκια. Στην συνέχεια αυτά θα μεταφέρονται σε κεντρικό σημείο συλλογής και θα δίνονται για ανακύκλωση με τελικό στόχο την προμήθεια απινιδωτών.

Η ανάρτηση στο Facebook  του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

https://www.facebook.com/people/%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%9F%CE%A3-%CE%9A%CE%BF%CF%81%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CE%95%CF%85%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85/100064388214458/

 col kardies

LOGO

 

 

epal.jpg

Ενδοσχολικές Εξετάσεις

endosxolikes exetaseis3

Ενημέρωση Γονέων - Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου θα δέχεται τους γονείς – κηδεμόνες των μαθητών για ενημέρωση σχετικά με τη φοίτηση, την επίδοση και τη διαγωγή τους, τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Δευτέρα 8.15 – 11.00
Πέμπτη 11:00 – 14:00

sillogosgoneis1epalevosmoy

Το Κανάλι του σχολείου μας

youtube

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος  2018-20
 afisa_erasmus_teliki_en.png

 

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος  2017

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος 2015

erasmus.jpg

sep

zise-xoris-ekfovismo-logo.png

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
Our website is protected by DMC Firewall!