Καλώς ήρθατε στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου!

1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου Τέρμα Σμύρνης Εύοσμος Τ.Κ. 56224
τηλ. 2310768012  fax 2310768012    E-mail: mail@1epal-evosm.thess.sch.gr

Που βρισκόμαστε - Χάρτης

Το σχολείο μας βραβεύεται και φέτος με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας e-twinning για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε με υπεύθυνες τις καθηγήτριες Φωτιάδου Αγγελική και Ηλιού Ανδρομάχη κατά την σχολική χρονιά 2022-2023 με τίτλο « MATHS AND FAMOUS MATHEMATICIANS MAGAZINE» (Περιοδικό για τα Μαθηματικά και τους διάσημους μαθηματικούς). Το e-twinning αποτελεί μια κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης στο πλαίσιο της οποίας οι μαθητές και μαθήτριες έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν και να συνεργάζονται μέσω της χρήσης τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας. Πρόκειται, δηλαδή, για προγράμματα που ενισχύουν την αυθεντική μάθηση, τη συνεργασία, την ευρωπαϊκή διάσταση και τις νέες τεχνολογίες.

Το 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου είχε την χαρά να συνεργαστεί με τέσσερις χώρες –Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία, Ρουμανία – και ήταν πραγματικά μια αξέχαστη εμπειρία, τόσο για τα παιδιά, όσο και για τις εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν. Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στην Διεύθυνση του σχολείου μας που πάντα στηρίζει τέτοιες καινοτόμες δράσεις, αλλά και τον σύλλογο διδασκόντων που διευκόλυνε το έργο μας κατά την διάρκεια της χρονιάς. Ιδιαίτερα όμως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τον ζήλο τους και να συγχαρούμε για την δημιουργικότητα και το συλλογικό τους πνεύμα τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας, που συμμετείχαν ενεργά στο πρόγραμμα και χωρίς τους οποίους και τις οποίες  δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί το έργο.

pic1

 

 

 

 

epal.jpg

Ενδοσχολικές Εξετάσεις

endosxolikes exetaseis3

Ενημέρωση Γονέων - Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου θα δέχεται τους γονείς – κηδεμόνες των μαθητών για ενημέρωση σχετικά με τη φοίτηση, την επίδοση και τη διαγωγή τους, τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Δευτέρα 8.15 – 11.00
Πέμπτη 11:00 – 14:00

sillogosgoneis1epalevosmoy

Το Κανάλι του σχολείου μας

youtube

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος  2018-20
 afisa_erasmus_teliki_en.png

 

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος  2017

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος 2015

erasmus.jpg

sep

zise-xoris-ekfovismo-logo.png

Επισκεψιμότητα

Σήμερα99
Χθές254
Τρεχ. εβδομάδα2116
Αυτόν το Μήνα5772
Όλα866348

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
Our website is protected by DMC Firewall!