Καλώς ήρθατε στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου!

1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου Τέρμα Σμύρνης Εύοσμος Τ.Κ. 56224
τηλ. 2310768012  fax 2310768012    E-mail: mail@1epal-evosm.thess.sch.gr

Που βρισκόμαστε - Χάρτης

collagesebe

Τη Δευτέρα 15/04/2024, οι μαθητές της Α' Λυκείου των ΕΠΑΛ Ευόσμου, ενημερώθηκαν για το εργασιακό τους μέλλον, σε θέματα απασχόλησης και διασύνδεσης εκπαίδευσης - επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο μιας πρωτοβουλίας του ΣΕΒΕ-ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων των  ΕΠΑΛ Ευόσμου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση - ενημέρωση των μαθητών Α' Λυκείου, οι οποίοι έχοντας σχεδόν ολοκληρώσει το φετινό πρόγραμμα του σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού, ενημερώθηκαν και συζήτησαν για τις σύγχρονες ανάγκες στην αγορά εργασίας και για τις δεξιότητες που απαιτούνται και ζητούν οι επιχειρήσεις ως προς τα τεχνικά επαγγέλματα με τον πρόεδρο ΣΕΒΕ κ. Διαμαντίδη Συμεων και τον HR Director του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης κ. Μπίρη Νικόλαο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης Δρ. Χρήστος Ρουμπίδης και ο  Σύμβουλος Εκπαίδευσης κ. Πέτρος Τσίντζος.

Είναι πολύ σημαντικό για τους μαθητές, αφού αποκτήσουν στο Λύκειο την τεχνική κατάρτιση που απαιτείται και αφού αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να γνωρίζουν το τοπίο στην αγορά εργασίας καθώς  και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, ώστε να αποφασίσουν με επιτυχία τον εργασιακό δρόμο που θα ακολουθήσουν.
 
 
 

epal.jpg

Ενδοσχολικές Εξετάσεις

endosxolikes exetaseis3

Ενημέρωση Γονέων - Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου θα δέχεται τους γονείς – κηδεμόνες των μαθητών για ενημέρωση σχετικά με τη φοίτηση, την επίδοση και τη διαγωγή τους, τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Δευτέρα 8.15 – 11.00
Πέμπτη 11:00 – 14:00

sillogosgoneis1epalevosmoy

Το Κανάλι του σχολείου μας

youtube

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος  2018-20
 afisa_erasmus_teliki_en.png

 

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος  2017

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος 2015

erasmus.jpg

sep

zise-xoris-ekfovismo-logo.png

Επισκεψιμότητα

Σήμερα49
Χθές289
Τρεχ. εβδομάδα2466
Αυτόν το Μήνα11652
Όλα858441

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is a Joomla Security extension!