Καλώς ήρθατε στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου!

1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου Τέρμα Σμύρνης Εύοσμος Τ.Κ. 56224
τηλ. 2310768012  fax 2310768012    E-mail: mail@1epal-evosm.thess.sch.gr

Που βρισκόμαστε - Χάρτης

 

 

Η Παιδαγωγική Ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου πραγματοποίησε ενημερωτική επίσκεψη στο «Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας» το οποίο στεγάζεται στο Δήμο Καλαμαριάς. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος Erasmus+ με θέμα: «Οι δίγλωσσοι μαθητές στο σύγχρονο Επαγγελματικό Λύκειο. Το παράδειγμα της ενσωμάτωσής τους μέσω της Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στο Ελληνικό-Ευρωπαϊκό σχολείο και την κοινωνία». Την Παιδαγωγική Ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ πλαισίωνε η Διευθύντρια του σχολείου μας κα Γιουβανούδη Αλεξάνδρα.

Keg-Erasmus2017-1epalevosmou.png

Η παιδαγωγική ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου με τους στελέχη του «Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας» κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης.

Στην ενημέρωση συμμετείχε ομάδα στελεχών του Κ.Ε.Γ. η οποία αποτελούνταν από την κα Βοσκάκη Ράνια συντονίστρια του προγράμματος «Διαδρομές στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας» και τον κο Δαγκόπουλο Παναγιώτη, Υπεύθυνο της «Πιστοποίησης Ελληνομάθειας». Επίσης, συμμετείχαν οι συγγραφείς των βιβλίων εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας σε αλλοδαπούς: κυρίες Καρακύριου Μαρία και Παναγιωτίδου Βίκη.  
Στην συνάντηση έγινε ενημέρωση από τους υπευθύνους φιλολόγους του Κ.Ε.Γ. για τη μεθοδολογία προσέγγισης που εφαρμόζεται στην εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας σε αλλοδαπούς και μετανάστες. Κατόπιν, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και προτάθηκε υποστηρικτικό υλικό από την Ιστοσελίδα του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας. Συγκεκριμένα παρουσιάστηκε η επίσημη ιστοσελίδα του Κ.Ε.Γ.   http://www.greek-language.gr/certification/
Τέλος, ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με το ζήτημα της ενσωμάτωσης των δίγλωσσων μαθητών στο σχολείο και την κοινωνία και τέθηκαν οι βάσεις για μελλοντική συνεργασία προς όφελος των μαθητών μας.

 1epalevosmou-Erasmus2017.jpg

Η Παιδαγωγική Ομάδα
Erasmus+ 2017

 

 

epal.jpg

Ενδοσχολικές Εξετάσεις

endosxolikes exetaseis3

Ενημέρωση Γονέων - Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου θα δέχεται τους γονείς – κηδεμόνες των μαθητών για ενημέρωση σχετικά με τη φοίτηση, την επίδοση και τη διαγωγή τους, τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Δευτέρα 8.15 – 11.00
Πέμπτη 11:00 – 14:00

sillogosgoneis1epalevosmoy

Το Κανάλι του σχολείου μας

youtube

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος  2018-20
 afisa_erasmus_teliki_en.png

 

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος  2017

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος 2015

erasmus.jpg

sep

zise-xoris-ekfovismo-logo.png

Επισκεψιμότητα

Σήμερα91
Χθές254
Τρεχ. εβδομάδα2108
Αυτόν το Μήνα5764
Όλα866340

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is a Joomla Security extension!