Βράβευση του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου από τον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Στη «ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ» που αποτελεί θεσμό για τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου η Αντιδημαρχία Παιδείας –Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς, τίμησε τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου.
brav12019_1epal_evosm01.jpg
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, μετά την ευλογία της εκκλησίας, τον χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Πέτρου Σούλα και την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας –Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς κ. Παύλο Σιταρίδη ακολούθησαν βραβεύσεις και απονομές. Το 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου βραβεύθηκε μεταξύ άλλων σχολείων την Δήμου μας για την Ευρωπαϊκή του Διάκριση κατά το έτος σχολικό έτος 2017-2018.
brav12019_1epal_evosm02.jpg
Συγκεκριμένα το σχολείο μας με συμμετοχή δεκατριών μαθητών έκανε ένα μοναδικό επίτευγμα και έλαβε τη μέγιστη διάκριση στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος e Twinning. Βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας του στο έργο eTwinning "Literature suitcases". Οι καθηγητές που εργάστηκαν στο παραπάνω πρόγραμμα διακρίθηκαν τόσο με την "Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας", όσο και με τις Εθνικές είναι ο κος Αρβανιτίδης Χρήστος (ΠΕ02) Δρ. Σύγχρονης Ιστορίας και η κα Φωτιάδου Αγγελική (ΠΕ02) Φιλόλογος Msc η οποία παρέλαβε και το βραβείο.
Εδώ πρέπει να σημειωθεί οτι το βραβευθέν πρόγραμμα λειτούργησε ως επιγέννημα του προγράμματος Erasmus+, εγκεκριμένου από το Ι.Κ.Υ. με αριθμό σύμβασης 2018-1-ES01-KA229-050022_2 και τίτλο: «Carpe librum: The school library and the communication skills through the study of Literary and Cultural Relations between Greece and Spain. Στο πλαίσιο της σύμπραξης το σχολείο μας συνεργάζεται με το 2ο ΓΕΛ Ευόσμου, και το Γενικό Λύκειο IES Parque Goya από την Σαραγόσα της Ισπανίας.

 
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd