Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του σχολείου παρουσία του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού, της συντονίστριας της δράσης - Δημοτικής Συμβούλου Αλεξάνδρας Κορωνίδου, του Προέδρου της Κοινότητας Ευόσμου Παναγιώτη Φωτιάδη και της Τοπικής Συμβούλου Ευόσμου Μαρίας Γκαγκανιάρη,.έγινε η παράδοση των δύο μεταλλικών κατασκευών που δημιούργησαν με πολλή αγάπη και εξαιρετική επιμέλεια οι μαθητές Μπατσής Ρήγας, Ντάμπος Νίκος, Ντεσάτι Σαχίντ, Ξένος Νίκος και Πάσο Κλέιντι στα πλαίσια του προγράμματος Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ.

Το πρόγραμμα «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.» εφαρμόστηκε από το 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου για τέσσερα συνεχή χρόνια, αξιοποιώντας εμπειρίες και πρακτικές που έχουν ως σκοπό την ανάπτυξη της προσωπικότητας, της κοινωνικότητας, των δεξιοτήτων και των κλίσεων κάθε μαθητή. Μέσω των Σχεδίων, προάγεται η συνεργασία μεταξύ των καθηγητών και μαθητών και ενισχύονται οι δράσεις εξωστρέφειας του σχολείου, οι οποίες παράλληλα προσφέρουν στους μαθητές ευκαιρίες για να βιώσουν επιτυχίες και να αναπτύξουν την αυτοεκτίμηση τους.

Οι μαθητές λοιπόν, με τη στήριξη των καθηγητών τους Τσιρανίδη Γιώργο και γραμμένο Λάμπρο ολοκλήρωσαν την συγκεκριμένη υποδράση που σκοπός της ήταν η συμμετοχή των μαθητών του Τομέα Μηχανολογίας στην προσπάθεια αγοράς απινιδωτών στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου με την δημιουργία αποθηκευτικού χώρου, σε σχήμα καρδιάς συλλογής πλαστικών καπακιών προς ανακύκλωση.

Οι μεταλλικές αυτές καρδιές  θα τοποθετηθούν από  τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου σε κεντρικά σημεία. Στις καρδιές οι δημότες και οι περαστικοί θα μπορούν να συλλέγουν πλαστικά καπάκια. Στην συνέχεια αυτά θα μεταφέρονται σε κεντρικό σημείο συλλογής και θα δίνονται για ανακύκλωση με τελικό στόχο την προμήθεια απινιδωτών.

Η ανάρτηση στο Facebook  του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

https://www.facebook.com/people/%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%9F%CE%A3-%CE%9A%CE%BF%CF%81%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CE%95%CF%85%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85/100064388214458/

 col kardies

LOGO

 

 

Επισκεψιμότητα

Σήμερα5
Χθές311
Τρεχ. εβδομάδα1069
Αυτόν το Μήνα8173
Όλα880405

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is a Joomla Security extension!