Για ακόμη μία χρονιά το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ευόσμου συμμετέχει σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα e-twinning με θέμα Maths and famous mathematicians magazine.

Στο πλαίσιο του προγράμματος πραγματοποιήθηκε  την Πέμπτη 4 Μαΐου διαδικτυακή συνάντηση στον χώρο της βιβλιοθήκης του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ευόσμου με σχολείο της Ιταλίας και συγκεκριμένα το “IISS Ettore Majorana, IT Classes” , Martina Franca, Puglia.

collage 6

Οι μαθητές του προγράμματος ολοκλήρωσαν μαθηματικά κουίζ, βασισμένα σε γνώσεις που αποκόμισαν στο πλαίσιο του προγράμματος και της αναζήτησης που απαιτούσε, τα οποία και μοιράστηκαν με τους μαθητές από την Ιταλία. Αντίστοιχα ανά ομάδες κλήθηκαν να λύσουν κουίζ και γρίφους που είχαν ετοιμάσει εκείνοι.

collage 7

Οι μαθητές ανέπτυξαν ψηφιακές γνώσεις, ικανότητα επικοινωνίας στην αγγλική γλώσσα, μαθηματικές δεξιότητες. Ωστόσο η πραγματική αξία τέτοιων δράσεων κρύβεται στην αλληλεπίδραση, στην καλλιέργεια του αλληλοσεβασμού, στην αποδοχή του «άλλου».

Άλλωστε η επικοινωνία και η συνεργασία με συνομήλικους μαθητές αποτελεί πάντα και για πάντα μια ΓΙΟΡΤΗ!!!Οι υπεύθυνες καθηγήτριες κ. Ηλίου Ανδρομάχη και κ. Φωτιάδου Αγγελική χαιρόμαστε που μοιραζόμαστε μαζί τους τη γιορτή αυτή!!!

 

 
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
Our website is protected by DMC Firewall!