2017-10-20_10_23_43-1ο_ΕΠΑΛ_Ευόσμου_-_Ευρωπαϊκά_Προγράμματα.jpg

Το 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου παρέδωσε μελέτη εγκατάστασης φωτοβολταικών συστημάτων στον αντιδήμαρχο Παιδείας του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου κο Ι. Καμαρινό

Υλοποιώντας έναν από τους στόχους του εγκεκριμένου από το Ι.Κ.Υ. ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, 2015-2016 με θέμα: «Αυτόνομα συστήματα θέρμανσης με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για θέρμανση σε δημόσια κτήρια» το 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου παρέδωσε στον Αντιδήμαρχο Παιδείας κο Καμαρινό Ιωάννη Οικονομοτεχνική μελέτη. Η μελέτη αφορά την εκμετάλλευση και χρήση της ηλιακής ενέργειας για τις ανάγκες του σχολείου μας (Τέρμα οδού Σμύρνης), με στόχο τη μείωση του ενεργειακού κόστους. Η μελέτη εκπονήθηκε από τον κο Μπασάκη Σταύρο (Μηχανολόγο - Μηχανικό), καθηγητή του σχολείου μας σε συνεργασία με τα μέλη της Παιδαγωγικής Ομάδας της κινητικότητας Erasmus+. Ο κος Καμαρινός χαιρέτησε τη δράση των καθηγητών του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου και υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου σε παρόμοιες ενέργειες.

paradosi_meletis.png

Ο Δ/ντής του 1ου ΕΠΑΛ κος Μουτζίκος Ιωάννης και ο Μηχανολόγος-Μηχανικός Μπασάκης Σταύρος παραδίδουν τη μελέτη στον αντιδήμαρχο Παιδείας του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου κο Ιωάννη Καμαρινό.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση του προγράμματος Erasmus+ του Σχολείου μας

 

 

 

Επισκεψιμότητα

Σήμερα103
Χθές254
Τρεχ. εβδομάδα2120
Αυτόν το Μήνα5776
Όλα866352

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is a Joomla Security extension!