Μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα μαθητείας της ειδικότητας Οχημάτων το σχολικό έτος 2017-18 καθώς και καθηγητές του τομέα Μηχανολογίας επισκέφτηκαν την έκθεση μαθητικών έργων μαθητείας ΕΠΑΛ στο ΝΟΗΣΙΣ στις 10 Μαΐου 2018.

Imagen00001.jpg

Το τριήμερο εκδηλώσεων για την Επαγγελματική Εκπαίδευσης με τίτλο «Το ΕΠΑΛ Δημιουργεί στην Κεντρική Μακεδονία» πραγματοποιήθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ στις 9,10 και 11 Μαΐου 2018.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης μαθητές και καθηγητές είχαν την ευκαιρία να δουν έργα δικά τους αλλά και άλλων μαθητών που παρακολουθούν το πρόγραμμα της Μαθητεία σε άλλα ΕΠΑΛ.

Παράλληλα παρακολούθησαν την ημερίδα για την Μαθητεία όπου αξιόλογοι ομιλητές από το ΥΠΕΠΘ και από άλλους φορείς του Δημοσίου και του Ιδιωτικού Τομέα μίλησαν για το παρών και το μέλλον της μαθητείας στα ΕΠΑΛ.

Στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου κατά το σχολικό έτος 2018-19 δίνεται η δυνατότητα να λειτουργήσουν τρεις ειδικότητες του τομέα Μηχανολογίας:
1. Τεχνικός Οχημάτων
2. Τεχνικός Μηχανολογικών εγκαταστάσεων και κατασκευών
3. Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και Κλιματισμού

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη δράση

Imagen00005.jpg 

Imagen00004.jpg

Imagen00003.jpg

Imagen00002.jpg

 
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd