Την Τετάρτη 8/11/2023 μαθήτριες και μαθητές της Γ΄ Τάξης του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου, με συνοδούς τις καθηγήτριες Αρχοντία Δράκου και Αναστασία Τσιτουρίδου  και μαζί με άλλους μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετείχαν στη δράση «Ημέρες Πολυτεχνείου», που διοργάνωσε η Κοσμητεία της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ. 

collage POLYTEXNEIO

Μετά το καλοσώρισμα και τον σύντομο χαιρετισμό του Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής, Κυριάκου Υάκινθου, εκπρόσωποι καθηγητές από τα 7 Τμήματα της Σχολής μίλησαν στους μαθητές για τις σπουδές σε αυτά. Συγκεκριμένα παρουσίασαν: το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Κωνσταντίνος Κατάκαλος, το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ο Επίκουρος Καθηγητής Δημήτριος Γουρδούκης, το Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Γεώργιος Μαλλίνης, το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Χρήστος Βλαχοκώστας, το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Θωμάς Τσοβίλης, το Τμήμα Χημικών Μηχανικών, ο Επίκουρος Καθηγητής Αλέξανδρος Κυπαρισσίδης και το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης, η Επίκουρη Καθηγήτρια Γαρυφαλλιά Κατσαβουνίδου. Δόθηκαν πληροφορίες για την εισαγωγή στα Τμήματα, το αντικείμενο του κάθε Τμήματος, τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών, τα εργαστήρια, τα μεταπτυχιακά προγράμματα και τα διδακτορικά.

POLYT 1

Οι μαθήτριες και οι μαθητές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν όλες τις εισηγήσεις και στο τέλος της καθεμίας υπέβαλαν τις ερωτήσεις τους που απαντήθηκαν από τους εισηγητές.

Φοιτήτριες και φοιτητές που συμμετέχουν σε ερευνητικές φοιτητικές ομάδες της Σχολής περίμεναν τους μελλοντικούς συμφοιτητές τους  έξω από το αμφιθέατρο και με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και κέφι τους παρουσίασαν τα αποτελέσματα της έρευνάς τους.

 

 

 

Επισκεψιμότητα

Σήμερα139
Χθές422
Τρεχ. εβδομάδα2149
Αυτόν το Μήνα6945
Όλα879177

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is a Joomla Security extension!