210302 stratefs2005 1

Σας ενημερώνουμε ότι οι γεννηθέντες το έτος 2005 (κλάση 2026) που είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Αρρένων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, μπορούν να τηλεφωνούν οι ίδιοι ή οι γονείς τους στα τηλέφωνα 2313 302 152 & 2313 302 144, κατά τις ώρες 8:00 – 14:00, προκειμένου να συμπληρωθούν απαραίτητα στοιχεία για την κατάρτιση των Στρατολογικών Πινάκων έτους 2005.

Η προθεσμία είναι μέχρι την Παρασκευή 19 Μαρτίου.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη σχετική ανακοίνωση 

 

 

  

210209 diadikt tmim

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ 455/τΒ/6-2-2021 το οποίο και σας επισυνάπτουμε, μαθητές/τριες οι οποίοι συνοικούν με άτομα που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου σχετικά με τη λοίμωξη COVID-19 μπορούν να προσκομίσουν στο σχολείο:
1) ιατρικές γνωματεύσεις που να πιστοποιούν το υποκείμενο νόσημα (αναφέρονται στο άρθρο 2, παράγραφος β του παρόντος ΦΕΚ) των συνοικούντων με τον μαθητή/τρια ατόμων, σε σφραγισμένο φάκελο.
2) αίτηση- υπεύθυνη δήλωση με την οποία να ζητούν τη δικαιολόγηση απουσιών του Α΄ τετραμήνου και για το χρονικό διάστημα που το σχολείο λειτουργούσε δια ζώσης.
3) υπεύθυνη δήλωση του συνοικούντος ατόμου με την οποία να δηλώνει ότι επιθυμεί η Επιτροπή του άρθρου 1 να επεξεργαστεί τον φάκελό του.
Οι ανωτέρω μαθητές/τριες μετά τη θετική απόφαση της επιτροπής του άρθρου 1 μπορεί να ενταχθούν σε διαδικτυακά  τμήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Όλα τα ανωτέρω θα πρέπει να προσκομισθούν στο σχολείο μέχρι αύριο Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 14.00.

ΦΕΚ 455/τΒ/6-2-2021

 

 

 

210206 tilekped

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 8.15 ξεκινάει εκ νέου η εξ αποστάσεως εκπαίδευση σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα και το ωράριο λειτουργίας που βλέπετε παρακάτω. Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική και όσοι δεν παρακολουθείτε θα χρεώνεστε με τις αντίστοιχες απουσίες. Τα url των καθηγητών σας παραμένουν τα  ίδια.

 Α' - Β' - Γ' τάξη Γενικής Παιδείας - Ειδικότητες

 Συνολικό πρόγραμμα

 Ωράριο λειτουργίας

 

 

 

210130 leit sxol

Οι μαθητές/τριες του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου θα προσέλθουν, την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021 στο σχολείο στις 8.15, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που ίσχυε και στην εξ αποστάσεως διδασκαλία. Πρέπει να τηρήσουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της covid-19, όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σχολείου, η σχολαστική εφαρμογή της υγιεινής των χεριών, η χρήση αντισηπτικών, η τήρηση των γενικών κανόνων καθαριότητας.

Επιπλέον, για την προσέλευσή τους στο σχολείο οι μαθητές/τριες πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη βεβαίωση μετακίνησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Διαφορετική βεβαίωση θα συμπληρώσουν οι ανήλικοι μαθητές/τριες και διαφορετική οι ενήλικες.

Βεβαίωση μετακίνησης για ανήλικουςμαθητές/τριες

Βεβαίωση μετακίνησης για ενήλικους μαθητές/τριες

 

 

 

 

210128 testCovid19

Σας ενημερώνουμε ότι στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές άνω των 16 ετών δίνεται η δυνατότητα διενέργειας δωρεάν ελέγχου COVID-19.
Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε δωρεάν έλεγχο πρέπει να καταθέσουν αίτηση στην πλατφόρμα https://edu.testing.gov.gr/. Η επιλογή των αιτούντων θα γίνεται βάσει σειράς προτεραιότητας (χρονική και γεωγραφική) και πάντοτε αναλόγως των διαθέσιμων τεστ ημερησίως. Οι αιτούντες θα ταυτοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού τους λογαριασμού στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (@sch.gr) και θα ενημερώνονται για το ραντεβού τους με SMS για το πλησιέστερο σημείο.
Ειδικά για τους ανήλικους μαθητές άνω των 16 ετών θα απαιτείται και η συναίνεση του γονέα ή κηδεμόνα για τη συμμετοχή στη διαδικασία, η οποία μπορεί να διασφαλίζεται με την παρουσία του γονέα στη διαδικασία ή/και με τη συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης ότι επιθυμεί το παιδί του να συμμετάσχει στον έλεγχο για COVID-19.

 

 

 

 

210116 enisxit 1

Σας ενημερώνουμε ότι σε λίγο καιρό θα αρχίσουν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας στα ειδικά μαθήματα που δήλωσαν οι μαθητές/τριες στην ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ που κατέθεσαν στο σχολείο. Τα μαθήματα αυτά θα γίνονται μετά το πέρας των μαθημάτων του κανονικού ωρολογίου προγράμματος. Το κάθε ειδικό μάθημα θα διδάσκεται δύο ώρες την εβδομάδα.

Όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε αυτά τα μαθήματα θα πρέπει να συμπληρώσετε (οι γονείς αν οι μαθητές/τριες είναι ανήλικοι και οι ίδιοι οι μαθητές/τριες αν είναι ενήλικοι) την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση και να τις αποστείλετε στο mail του σχολείου (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) μέχρι την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 στις 12.00.

Πατήστε εδώ για να δείτε την Υπουργική Απόφαση

Πατήστε πάνω στα παρακάτω έγγραφα για να τα κατεβάσετε:

Αίτηση Γονέα/Κηδεμόνα 

Αίτηση Ενήλικα 

Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα/Κηδεμόνα

Υπεύθυνη Δήλωση Ενήλικα

 

 

 

200115 stratefsimoi 2003

Σας γνωρίζουμε ότι οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2024 (γεννημένοι το έτος 2003), έχουν υποχρέωση να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) από 02 Ιανουαρίου 2021 έως και 31 Μαρτίου 2021. Η κατάθεση του Δελτίου Απογραφής δύναται να πραγματοποιηθεί είτε ηλεκτρονικά, είτε με κατάθεση Δελτίου Απογραφής σε οποιαδήποτε Στρατολογική Υπηρεσία (ΣΥ) ή Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Οι στρατεύσιμοι προϋποθέτει να διαθέτουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και κωδικούς taxisnet.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.stratologia.gr.

 

 

 

 

201222 karta xristoug 1

 

 

 

Επισκεψιμότητα

Σήμερα42
Χθές158
Τρεχ. εβδομάδα720
Αυτόν το Μήνα720
Όλα551887

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
Our website is protected by DMC Firewall!