orologio programma

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 27-09-2021

 

 

 

250625 therini leitoyrgia

Το 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη 8:15-14:00. 

Ειδικότερα, όσον αφορά την ολοκλήρωση των εγγραφών των μαθητών/τριών για το έτος 2021-2022, όπως σας αναφέραμε στην προηγούμενη ανάρτηση, αυτή μπορεί να γίνει με την προσέλευσή σας στο σχολείο κατά τις ημέρες Τετάρτη 7-7-2021 και 14-7-2021.

 

 

 

 

210618 enarxi eggrafon

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών ή τους/τις ενήλικες μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου να υποβάλλουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής για τα ΕΠΑ.Λ., μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

από τις 18 Ιουνίου 2021 και ώρα 10.00 έως τις 2 Ιουλίου 2021 και ώρα 23.59.

H ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής θα υποβληθεί από τον κηδεμόνα που δηλώθηκε στην Υπεύθυνη Δήλωση που κατατέθηκε πρόσφατα στο σχολείο που φοιτούσε ο μαθητής με τους κωδικούς TAXIS που διαθέτει.

Όσοι αδυνατούν να υποβάλουν μόνοι τους Ηλεκτρονική αίτηση μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο το οποίο θα τους βοηθήσει για την υποβολή της.

Όσοι προσέλθουν στο σχολείο, θα έχουν πληροφόρηση για τις επαγγελματικές διεξόδους που δίνουν οι τομείς και οι ειδικότητες τις οποίες θα επιλέξουν στην ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής.

Το ωράριο λειτουργίας του σχολείου έχει ήδη ανακοινωθεί σε προηγούμενη ανάρτηση.

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής των μαθητών/τριών στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου είναι απαραίτητο να αποσταλούν στο mail του σχολείου (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) κατά το χρονικό διάστημα από Τρίτη 6 Ιουλίου 2021 έως Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1) Την εκτύπωση της Αίτησης ηλεκτρονικής εγγραφής μαζί με την Υπεύθυνη Δήλωση
2) Τυχόν υπάρχουσες ιατρικές γνωματεύσεις
3) Οι απόφοιτοι/τες ΓΕΛ, το απολυτήριο Γενικού Λυκείου
4) Οι απόφοιτοι/τες των ΕΠΑΛ, ΤΕΛ, ΤΕΕ και άλλων ισότιμων με αυτά τύπων σχολείων το πτυχίο και το απολυτήριο.
5) Το email γονέα/κηδεμόνα για τους ανήλικους μαθητές και το email των ενήλικων μαθητών/τριών στο οποίο θα στέλνονται οι ενημερώσεις.

Σε περίπτωση αδυναμίας αποστολής με email των παραπάνω δικαιολογητικών μπορεί να ολοκληρωθεί η εγγραφή με την προσέλευσή σας στο σχολείο σε ημέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν με νέα ανάρτηση.
Πρέπει να έχετε μαζί σας εκτυπωμένη την ηλεκτρονική αίτηση μαζί με την υπεύθυνη δήλωση ή τους προσωπικούς κωδικούς TAXIS με τους οποίους έγινε η ηλεκτρονική αίτηση καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως αναφέρονται παραπάνω.

 Δείτε το σχετικό έγγραφο

 

 

 

210611 leitoyrgia sxoleiou

Σας γνωρίζουμε ότι, το 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου από Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 λόγω της διενέργειας των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα λειτουργεί με το παρακάτω ωράριο:

14, 16, 18, 22, 29, 30 Ιουνίου 2021 8:15-14:00

15, 17, 23, 24, 25, 28 Ιουνίου 2021 12:15-14:00

 

 

 

 

210604 e eggrafes

Ενόψει της λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής στην Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη των ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2021-2022 σας επισυνάπτουμε:

1) Ενημερωτική Επιστολή

2) Υπόδειγμα Υπεύθυνης Δήλωσης

το οποίο θα πρέπει να συμπληρώσει χειρόγραφα ο γονέας εκείνος που ορίζεται κηδεμόνας για τις ανάγκες λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές.

Προς διευκόλυνσή σας η Υπεύθυνη Δήλωση έχει δοθεί σήμερα 4/6/2021 στους μαθητές. Θα πρέπει να την συμπληρώσετε αφού προηγουμένως διαβάσετε την Ενημερωτική Επιστολή με προσοχή και να την επιστρέψουν οι μαθητές την Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 στο σχολείο.

Δείτε την Ενημερωτική Επιστολή

Δείτε το Υπόδειγμα Υπεύθυνης Δήλωσης

 

 

 

 

210528 esperida KESY

Σας ενημερώνουμε ότι το 1ο Κ.Ε.Σ.Υ. Β΄ Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 και ώρες 18.00-20.30 θα πραγματοποιήσει Εσπερίδα με τίτλο: «Ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός στα νέα δεδομένα: Προοπτικές, Καινοτόμες Προσεγγίσεις, Εργαλεία».

Δείτε το σχετικό έγγραφο

 

 

  

 210521 prosklisi enimer goneon 1

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τη διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα "Ημέρες Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στο Συγκρότημα των ΕΠΑ.Λ. Ευόσμου" που διοργανώνει το Εργαστηριακό Κέντρο Ευόσμου σε συνεργασία με το σχολείο μας και το 2ο ΕΠΑ.Λ. Ευόσμου την Τετάρτη 26/5/2021 στις 18:30 μ.μ.

Ο σύνδεσμος της εκδήλωσης είναι: 

https://minedu-secondary2.webex.com/meet/christgeoe

Zωντανά στο YouTube:

https://youtu.be/y6I4isXCsoY

 

 

 

 

210508 epanaleitourgia sxol

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!!

Επ΄ ευκαιρία της επανόδου των μαθητών/τριών στο σχολείο στις 10 Μαΐου 2021 σας υπενθυμίζουμε τα εξής :

  1. Οι μαθητές/τριές πρέπει να διενεργούν self-test δύο φορές την εβδομάδα , μία φορά την Κυριακή το βράδυ και μία την Τετάρτη το βράδυ, ώστε το επόμενο πρωί δηλαδή πρωί Δευτέρας και πρωί Πέμπτης να προσέρχονται στο σχολείο επιδεικνύοντας το αποτέλεσμα του self-test.
  2. Θα εισέρχεστε στην πλατφόρμα self- testing.gov.gr θα καταχωρείτε τους κωδικούς taxisnet για την αυθεντικοποίηση , θα πατάτε στο «Σχολική Κάρτα για Covid-19» θα συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και το αποτέλεσμα του self-test ΑΡΝΗΤΙΚΟ Ή ΘΕΤΙΚΟ.
  3. Εφόσον το τεστ είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ εκτυπώνεται την Σχολική Κάρτα και κατόπιν την υπογράφετε. Αν δεν έχετε εκτυπωτή , αντιγράφετε ακριβώς το περιεχόμενο της Σχολικής Κάρτας σε ένα φύλλο χαρτί και το υπογράφετε. Αυτό το υπογεγραμμένο χαρτί από εσάς ( Σχολική Κάρτα) θα έχει μαζί του καθημερινά ο/η μαθητής/τρια και θα το επιδεικνύει όποτε του ζητηθεί. Χωρίς αυτό δεν θα γίνεται δεκτός /ή και θα χρεώνεται με τις αντίστοιχες απουσίες.
  4. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα του self-test είναι ΘΕΤΙΚΟ θα πρέπει να πάτε σε κάποια Δημόσια Δομή , Κέντρο Υγείας ή Νοσοκομείο να διενεργήσετε και δεύτερο τεστ και εφόσον και αυτό είναι ΘΕΤΙΚΟ , τότε στέλνετε αυτό το αποτέλεσμα στο email του σχολείου για τη δικαιολόγηση των απουσιών και ο/η μαθητής/τρια τίθεται σε κατ΄ οίκον περιορισμό ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Και δεν ξεχνάμε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του σχολείου εσωτερικούς και εξωτερικούς και τηρούμε σχολαστικά τους κανόνες καθαριότητας και υγιεινής.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα παραμένει το ίδιο με αυτό που ίσχυε και πριν από τις διακοπές του Πάσχα.

Σας επισυνάπτουμε τις σχετικές εγκυκλίους του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Καλή αρχή με υγεία και δύναμη!!

 

Το νέο ΦΕΚ 1825/τβ/5-5-21

Η εγκύκλιος του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Video για το πως διενεργείται το self-test

 

 

 

Επισκεψιμότητα

Σήμερα437
Χθές319
Τρεχ. εβδομάδα437
Αυτόν το Μήνα6462
Όλα589738

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd