210625 kodikoi mixanogr

Σας ενημερώνουμε ότι, οι απόφοιτοι/τελειόφοιτοι της Γ' τάξης του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο στις 29 και 30 Ιουνίου 2021 και ώρες 8:30-13:30 για την έκδοση και παραλαβή προσωπικών κωδικών ασφαλείας για την ηλεκτρονική υποβολή:

α) Μηχανογραφικού Δελτίου για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και 

β) Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου για εισαγωγή σε Δημόσια Ι.Ε.Κ. έτους 2021.

 

 

 

 

210616 emporiko naftiko

Επισημαίνουμε στους μαθητές και αποφοίτους που υπέβαλαν Αίτηση-Δήλωση στις Πανελλαδικές εξετάσεις και επιθυμούν να εισαχθούν στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού ότι η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης γίνεται από την 11/06/2021. Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης οι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλλουν σε οποιαδήποτε ΑΕΝ τα δικαιολογητικά τους, προκειμένου να γίνει αποδεκτή η αίτησή τους.

Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών (που θα συνοδεύονται από το αποδεικτικό της αίτησης που υπέβαλαν ηλεκτρονικά στο ΥΝΑΝΠ), λήγει στις 12/07/2021 ημέρα Δευτέρα.

Δείτε την εγκύκλιο προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών

Δείτε την προκύρηξη

 

 

 

 

210610 panell covid

Οι υποψήφιοι που θα συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις οφείλουν να προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα στις 7:45 έχοντας απαραίτητα μαζί τους:

1) Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο

2) Το Δελτίο Εξεταζομένου

3) Την Σχολική Κάρτα αρνητικού αποτελέσματος *

4) Στυλό μπλε ή μαύρο

Απαγορεύεται να έχουν μαζί τους κινητό τηλέφωνο.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Εξεταστικού Κέντρου. 

*Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων υποχρεούνται να διενεργήσουν δύο αυτοδιαγνωστικά self-test ένα στις 10/6/2021 και ένα στις 19/6/2021. Το αποτέλεσμα του self-test το δηλώνουν στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr στο πεδίο "Σχολική κάρτα για covid-19" αφού αυθεντικοποιηθούν με τους κωδικούς TAXIS των γονέων τους και κατόπιν το εκτυπώνουν. 

Στην περίπτωση θετικού αποτελέσματος οι υποψήφιοι/ες, αφού εκδώσουν τη σχετική κάρτα ή δήλωση από την πλατφόρμα self-testing.gov.gr μεταβαίνουν σε δημόσια δομή, από αυτές που ορίζονται ενδεικτικά στην ως άνω πλατφόρμα, για να υποβληθούν δωρεάν σε επαναληπτικό διαγνωστικό έλεγχο (rapid-test) ή κατ’ επιλογήν του σε ιδιωτική δομή για τον έλεγχο αυτό. Αν το επαναληπτικό τεστ είναι αρνητικό, ο/η υποψήφιος λαμβάνει σχετική βεβαίωση από την παραπάνω δομή και προσέρχεται στο εξεταστικό κέντρο. Αν το αποτέλεσμα του επαναληπτικού ελέγχου είναι θετικό, τότε ακολουθείται το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και ο/η υποψήφιος/α θα έχει την δυνατότητα, κατόπιν αίτησής του/της, να λάβει μέρος στις επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου, προσκομίζοντας το αποδεικτικό του εργαστηριακού αποτελέσματος, από το οποίο προκύπτει αποδεδειγμένη
νόσηση COVID-19.

 

Δείτε το σχετικό έγγραφο

 

 

 

 

210603 tefaa panel

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύτηκαν οι οδηγίες και το πρόγραμμα της Επιτροπής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. ακαδημαϊκού έτους 2021-2022. 

Δείτε το σχετικό έγγραφο

 

 

 

 

210601 fek syntel panel

Σας ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων οι Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) σχολών, τμημάτων ή εισαγωγικών κατευθύνσεων, καθώς και Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) ειδικών μαθημάτων και πρακτικών δοκιμασιών για την συμμετοχή των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων στη διαδικασία επιλογής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Δείτε το σχετικό έγγραφο

 

 

 

210322 paratas dilos apof

Σας γνωρίζουμε ότι παρατείνεται μέχρι την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 η προθεσμία για την υποβολή Αίτησης - Δήλωσης των αποφοίτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2021 καθώς και των μαθητών που επιθυμούν να συμπληρώσουν την ήδη υποβληθείσα Αίτηση- Δήλωσή τους.

 

 

 

 

210311 gnom panel

Οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων εφ΄ όσον έχουν γνωματεύσεις αναπηρίας και ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών που τους εντάσσουν στους προφορικά εξεταζόμενους θα πρέπει μαζί με την αίτηση-δήλωση να προσκομίσουν στο σχολείο και την αντίστοιχη γνωμάτευση μέχρι τις 19 Μαρτίου 2021 σύμφωνα με το ραντεβού που τους έχει σταλεί με email. Δεν αφορά αυτούς οι οποίοι ήδη έχουν καταθέσει στο σχολείο τις αντίστοιχες γνωματεύσεις. Η εγκύκλιος βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο.

Υποβολή δικαιολογητικών υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων απαλλαγμένων από γραπτές εξετάσεις

 

 

 

 

210308 ait panel apof

Οι απόφοιτοι που επιθυμούν να καταθέσουν Αίτηση-Δήλωση στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου για να συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2021 θα πρέπει:

  1. στο mail του σχολείου ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) να δηλώσουν την επιθυμία τους για μετάβαση και κατάθεση της Αίτησης -Δήλωσης στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου
  2. να αναμένουν απαντητικό mail από το σχολείο για την ημέρα και ώρα που θα προσέλθουν σ΄ αυτό
  3. χρησιμοποιώντας τον κωδικό SMS 3 και το απαντητικό mail του σχολείου με την ακριβή μέρα και ώρα θα μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο. Μαζί τους πρέπει να έχουν

     α) Την αστυνομική τους ταυτότητα

      β) Το απολυτήριο και το πτυχίο τους

      γ) Μία φωτογραφία για το δελτίο εξεταζομένου

      δ) Την Αίτηση-Δήλωση συμπληρωμένη

 

Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε :

Την Αίτηση- Δήλωση
Οδηγίες για τη συμπλήρωσή της
Την εγκύκλιο
Δελτίο Τύπου

 

 

Επισκεψιμότητα

Σήμερα447
Χθές319
Τρεχ. εβδομάδα447
Αυτόν το Μήνα6472
Όλα589748

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
Our website is protected by DMC Firewall!