Ενημέρωση Γονέων Νοέμβριος 2018

enimg_1epal_evosm_2018_02.jpg

Η διευθύντρια του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου κα Γιουβανούδη Αλεξάνδρα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης  

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου, την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, ενημέρωσαν τους γονείς και κηδεμόνες  για θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, τη φοίτηση, τη συμπεριφορά και την επίδοση των μαθητών. Η προσέλευση των Γονέων-Κηδεμόνων των μαθητών μας ήταν αθρόα και ακολούθησε ενημέρωση των γονέων για τη επίδοση των μαθητών μας από το Σύλλογο Διδασκόντων. Η διευθύντρια του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου κα Γιουβανούδη Αλεξάνδρα, είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει στους γονείς τόσο το νομικό πλαίσιο που διέπει τη φοίτηση των μαθητών, όσο και τον κανονισμό του σχολείου. Βασικό μέλημα της διεύθυνσης και των καθηγητών του σχολείου μας είναι η συνεργασία με τους κηδεμόνες με σκοπό των πρόοδο των μαθητών μας.

enimg_1epal_evosm_2018_01.jpg

enimg_1epal_evosm_2018_03.jpg

 

 

 

 

 

 

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, ενημέρωσαν του γονείς-κηδεμόνες για θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, τη φοίτηση, τη συμπεριφορά και την επίδοση των μαθητών. Η προσέλευση των Γονέων-Κηδεμόνων των μαθητών μας ήταν αθρόα και ακολούθησε η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Η διευθύντρια του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου κα Γιουβανούδη Αλεξάνδρα, είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει στους γονείς-κηδεμόνες τόσο το νομικό πλαίσιο που διέπει τη φοίτηση των μαθητών, όσο και τον κανονισμό του σχολείου. Βασικό μέλημα της διεύθυνσης και των καθηγητών του σχολείου μας είναι η συνεργασία με τους κηδεμόνες με σκοπό των πρόοδο των μαθητών μας.

 

 

 

Στο πλαίσιο του σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού το Εργαστηριακό Κέντρο (ΕΚ) Ευόσμου δίνει τη δυνατότητα στους γονείς και κηδεμόνες του Ευόσμου και του Κορδελιού να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους προσφέρουν τα Επαγγελματικά Λύκεια του δήμου μας.

Η πρόσκληση απευθύνεται και στους αποφοίτους των Γενικών Λυκείων καθώς μπορούν εγγραφούν στη Β΄ τάξη και να παρακολουθήσουν μόνο μαθήματα ειδικότητας και μ’ αυτό τον τρόπο να αποκτήσουν Πτυχίο στην ειδικότητα που θα επιλέξουν.

Πρόκειται για βιωματική επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο σχολικό συγκρότημα των ΕΠΑ.Λ. Ευόσμου, στο τέρμα της οδού Σμύρνης, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 στις 6:30 το απόγευμα. Γονείς, κηδεμόνες αλλά και μαθητές και απόφοιτοι, θα ξεναγηθούν από τους εκπαιδευτικούς στα εργαστήρια με σκοπό να ενημερωθούν πλήρως για την επιλογή σπουδών που θα ταιριάζουν στις κλίσεις και στις προσδοκίες των οικογενειών.

Στον δήμο μας υπάρχουν τρία ημερήσια και ένα εσπερινό ΕΠΑ.Λ. στα οποία λειτουργούν όλοι οι Τομείς και Ειδικότητες της Δημόσιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και μάλιστα σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια μέσα σε σύγχρονα σχολικά συγκροτήματα. 

afisa_gonis_kidemones.jpg

 

 

Επισκεψιμότητα

Σήμερα32
Χθές141
Τρεχ. εβδομάδα667
Αυτόν το Μήνα1824
Όλα438355

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd