Οι μαθητές του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος του 1ου ΕΠΑΛ ΕΥΟΣΜΟΥ στο πλαίσιο των διδακτικών επισκέψεων θα παρουσιάσουν μέρος των εργαστηριακών τους δραστηριοτήτων συμμετέχοντας στον τομέα Γεωργία και Αγροδιατροφή, έναν από τους πέντε κύριους τομείς που θα προβληθούν στο 29ο πολυσυνέδριο Money Show, το οποίο διοργανώνεται από το Ελληνο - Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στις 27, 28 & 29 Απριλίου 2018, στο Ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, οι μαθητές της ειδικότητας Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος θα παρουσιάσουν τον τρόπο για την παραγωγή λαχανικών στο μπαλκόνι, στη βεράντα και στην ταράτσα.
pic2.png 
Επιπλέον, οι μαθητές της ειδικότητας Τεχνικός Τεχνολογίας Τροφίμων & Ποτών του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος θα επισημάνουν ότι το περιβάλλον και η καταγωγή μας επηρεάζουν τις διατροφικές μας συνήθειες.
pic1.png

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου 2018 στην αίθουσα EPHESUS III στις 10.00 - 12.00.
Στο τέλος των παρουσιάσεων θα διατεθεί δωρεάν περιορισμένος αριθμός σπορόφυτων λαχανικών για φύτευση και φυλλάδια με παραδοσιακές συνταγές.

 
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is a Joomla Security extension!