Το 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου, στα πλαίσια του Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ, συμμετείχε στο 12ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας, το 1ο Διαδικτυακό Μαθητικό Συνέδριο, που διεξήχθη στις 12-15 Μαΐου 2020 με την εργασία έξι μαθητών της Α' τάξης με θέμα "ΕΠΑγγεΛματικό Ρομπότ Ανακύκλωσης".

200519 synplir 1

Πρόκειται για ενός ρομπότ που προσομοιώνει τις εργασίες ανακύκλωσης μιας Μονάδας Επεξεργασίας Ξηρού Κλάσματος σε ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης και κομποστοποίησης απορριμμάτων.

200519 synplir 2

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια γραμμή παραγωγής, που ξεκινάει από το σημείο διαχωρισμού των μεικτών απορριμμάτων σε κλάσματα καύσιμης ύλης RDF, Σιδηρούχα μέταλλα και Αλουμίνιο. Αφού υποδεχτεί τα απορρίμματα, στη συνέχεια τροφοδοτεί με αυτά τους κατάλληλους τεμαχιστές-συμπιεστές.

200519 synplir 3

Την εργασία παρουσίασαν οι μαθητές Αθανασίου Ραφαέλα Βασιλική και Ανδρεάδης Κωνσταντίνος, ενώ για την εκπόνηση της εργασίας συνεργάστηκαν επίσης οι: Αμανατίδης Κωνσταντίνος, Βαμβακίδου Βασιλική, Γούσιος Δημήτριος και Κατιρτσίδης Κωνσταντίνος. Επιβλέποντες εκπαιδευτικοί οι Βούλτσιου Ευθυμία, Ηλίου Ανδρομάχη, Μισαηλίδου Δέσποινα και Παπαδόπουλος Χιονάς.

200519 synplir 4

201020 logotypo mnae

 

 
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd