Η θέση των ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων στο Καπάνι

Η διάθεση γεωργικών εφοδίων στα καταστήματα  της οδού Φράγκων

Picture1

Την Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021, οι μαθητές του τομέα Γεωπονίας της Β΄ και Γ΄ τάξης επισκέφθηκαν την παραδοσιακή αγορά Καπάνι  με σκοπό να διερευνήσουν τη θέση των ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων στην πιο πολυσύχναστη αγορά του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Οι μαθητές  χωρίστηκαν σε ομάδες, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα , ξεναγήθηκαν στις επιχειρήσεις και  χρησιμοποίησαν ερευνητικά εργαλεία (συνέντευξη, παρατήρηση και φωτογραφίες) προκειμένου να υλοποιήσουν εργασία που τους ανατέθηκε. Θα ακολουθήσει παρουσίαση των εργασιών στην τάξη, συζήτηση και διεξαγωγή συμπερασμάτων για τις προοπτικές των ελληνικών αγροδιατροφικών  προϊόντων.

Παράλληλα, οι μαθητές της ειδικότητας Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής του τομέα Γεωπονίας, επισκέφθηκαν επιχειρήσεις εμπορίας γεωργικών εφοδίων στην περιοχή Φραγκομαχαλάς στο κέντρο της πόλης μας με σκοπό να διερευνήσουν τη διάθεση βιολογικών προϊόντων θρέψης και φυτοπροστασίας των καλλιεργειών, καινοτόμων εργαλείων και πιστοποιημένου πολλαπλασιαστικού υλικού.

 1  13
 20  24
 26  27

 

 

 

 
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd