Στο πλαίσιο του προγράμματος Μ.Ν.Α.Ε. (Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.) με τίτλο «Eυ Αγωνίζεσθαι και Καρπώνεσθαι» της υποδράσης «Κάνε Click και προστάτευσε τους αδέσποτους φίλους σου», καθώς και του μαθήματος Ζ.Δ.Δ. (Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων) μαθητές των τμημάτων Α5 και Α7 του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ευόσμου επισκέφθηκαν το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Παύλου Μελά. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 με τη συνοδεία των καθηγητριών: κ. Μισαηλίδου Δέσποινας, κ. Ηλιού Ανδρομάχης, κ. Φωτιάδου Αγγελικής.

1

Μαθητές/τριες των τμημάτων Α2, Α5 και Α7 στο πλαίσιο προγράμματος περιβαλλοντικών δράσεων έστρεψαν τη ματιά τους σε ό,τι αξίζει να προστατευθεί στην πόλη ή την περιοχή τους. Αποφάσισαν ότι τα αδέσποτα ζώα έχουν ανάγκη της προσοχής μας, καθώς διαπίστωσαν την τεράστια διαφορά στον τρόπο ζωής τους σε σχέση με τα οικόσιτα. Με συμμάχους τους μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Παύλου Μελά φωτογράφισαν αδέσποτα και οικόσιτα ζώα, τα οποία ανάδειξαν σε μια φωτογραφική έκθεση. Επιπλέον ετοίμασαν ζωγραφιές με περισσή φροντίδα, οι οποίες απεικόνιζαν σκηνές ανάμεσα σε ανθρώπους και ζώα και τις οποίες μέσα σε όμορφα κάδρα δώρισαν στα παιδιά του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Παύλου Μελά. Επιπλέον, με τα έργα τους συμμετέχουν στον 9ο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκιτσοφρένεια@Pierce 2023.   

2

Η επίσκεψη στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Παύλου Μελά υπήρξε άκρως σημαντική! Δεν θα θέλαμε να μιλήσουμε για το ΕΡΓΟ που επιτελούν οι συνάδελφοι καθηγητές ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ για τους οποίους εκφράζουμε τον αμέριστο θαυμασμό μας!

3

Θα θέλαμε να μιλήσουμε για τα παιδιά του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Παύλου Μελά, τα οποία μας χάρισαν ολόψυχα την καλοσύνη τους, το γέλιο τους, τα φιλιά τους, την αγκαλιά τους! Ο Γιώργος, η Ελένη, ο Σάκης, η Μαρία, ο Νίκος, ο Άγγελος, ο Πάνος, ο Ευτύχης, η Δέσποινα, η Τζένη … μας δέχτηκαν στο σχολείο τους με αμέριστη αγάπη!!!

Θα θέλαμε όμως να μιλήσουμε και για τα «δικά μας» παιδιά, του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ευόσμου, τα οποία αποδείχτηκαν ισάξια - αν όχι ανώτερα - των προσδοκιών μας και των περιστάσεων! Ο Ηλίας, ο Βασίλης, ο Άγγελος, η Σοφία, η Εύα, η Ιωάννα, η Ελένη, ο Δημήτρης, ο Κώστας, η Μέλπω, ο Λευτέρης και όλοι οι υπόλοιποι απέδειξαν έμπρακτα την ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ. Εμείς οι καθηγήτριές τους βιώσαμε μαζί τους συγκινητικές στιγμές και ανεπανάληπτα συναισθήματα!!!  

Σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό!!!

Να είστε πάντα καλά!!!!

κ. Μισαηλίδου Δ.

κ. Ηλίου Α. 

κ. Φωτιάδου Α.

mnae

 «Υποστήριξη και Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης του έργου “Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ” μέσω του Ε. Π. “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ” με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

 

 

 

Επισκεψιμότητα

Σήμερα309
Χθές417
Τρεχ. εβδομάδα1409
Αυτόν το Μήνα5065
Όλα865641

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd