Στο πλαίσιο του προγράμματος Μ.Ν.Α.Ε. (Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.) με τίτλο «Eυ Αγωνίζεσθαι και Καρπώνεσθαι», της υποδράσης «Από το ένα έως το εννιά» καθώς και του μαθήματος Ζ.Δ.Δ. (Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων) μαθητές του τμήματος Α5 του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ευόσμου επισκέφθηκαν το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Παύλου Μελά. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 με τη συνοδεία των καθηγητριών: κ. Μισαηλίδου Δέσποινας, κ. Φωτιάδου Αγγελικής, κ. Ηλιού Ανδρομάχης.

1

ΟΙ μαθητές/τριες του τμήματος Α5 στο πλαίσιο του μαθήματος «Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων» αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο παιχνίδι αριθμών-συμβόλων, η θεματολογία των οποίων είναι από την αρχαία Ελλάδα. Καταληκτικά λοιπόν κατασκεύασαν από το μηδέν συνολικά 5 επιτραπέζια παιχνίδια η μεθοδολογία και οι κανόνες των οποίων βασίζονταν στους αριθμούς. Παρουσίασαν τα παιχνίδια τους στους μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Παύλου Μελά, δημιούργησαν μικτές ομάδες, έπαιξαν και τελικά τα δώρισαν στους νέους φίλους τους.

2

Η επίσκεψη στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Παύλου Μελά υπήρξε άκρως σημαντική! Δεν θα θέλαμε να μιλήσουμε για το ΕΡΓΟ που επιτελούν οι συνάδελφοι καθηγητές ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ για τους οποίους εκφράζουμε τον αμέριστο θαυμασμό μας!

3

Θα θέλαμε να μιλήσουμε για τα παιδιά του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Παύλου Μελά, τα οποία μας χάρισαν ολόψυχα την καλοσύνη τους, το γέλιο τους, τα φιλιά τους, την αγκαλιά τους! Ο Γιώργος, η Ελένη, ο Σάκης, η Μαρία, ο Νίκος, ο Άγγελος, ο Πάνος, ο Ευτύχης, η Δέσποινα, η Τζένη … μας δέχτηκαν στο σχολείο τους με αμέριστη αγάπη!!!

4

Θα θέλαμε όμως να μιλήσουμε και για τα «δικά μας» παιδιά, του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ευόσμου, τα οποία αποδείχτηκαν ισάξια - αν όχι ανώτερα - των προσδοκιών μας και των περιστάσεων! Ο Ηλίας, ο Βασίλης, ο Άγγελος, η Σοφία, η Εύα, η Ιωάννα, η Ελένη, ο Δημήτρης, ο Κώστας, η Μέλπω, ο Λευτέρης και όλοι οι υπόλοιποι απέδειξαν έμπρακτα την ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ. Εμείς οι καθηγήτριές τους βιώσαμε μαζί τους συγκινητικές στιγμές και ανεπανάληπτα συναισθήματα!!! 

Σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό!!!

Να είστε πάντα καλά!!!!

κ. Μισαηλίδου Δ.

κ. Φωτιάδου Α. 

κ. Ηλίου Α.

mnae

 «Υποστήριξη και Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης του έργου “Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ” μέσω του Ε. Π. “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ” με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

 

 

 

Επισκεψιμότητα

Σήμερα317
Χθές417
Τρεχ. εβδομάδα1417
Αυτόν το Μήνα5073
Όλα865649

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
Our website is protected by DMC Firewall!