Καλώς ήρθατε στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου!

1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου Τέρμα Σμύρνης Εύοσμος Τ.Κ. 56224
τηλ. 2310768012  fax 2310768012    E-mail: mail@1epal-evosm.thess.sch.gr

Που βρισκόμαστε - Χάρτης

 

 

Ένα πολιτιστικό πρόγραμμα του σχολείου μας επιλέχθηκε να παρουσιαστεί στην επιμορφωτική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης με τίτλο:

«ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ»

Η ημερίδα διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, τα Γραφεία Πολιτιστικών Θεμάτων των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης και τους σχολικούς συμβούλους Αναστασία Βακαλούδη (Σχολική Σύμβουλο Φιλολόγων Ανατολικής Θεσσαλονίκης) και Γεώργιο Τσότσο (Σχολικό Σύμβουλο Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων και Τοπογράφων Βόρειας Ελλάδος και Σχολικό Σύμβουλο Γενικής Παιδαγωγικής Ευθύνης του σχολείου μας).
Συγκεκριμένα πρόκειται για το πολιτιστικό πρόγραμμα «Αναζητώντας το χθες και το σήμερα στις πλατείες της Θεσσαλονίκης» που υλοποιήθηκε από τους μαθητές της ειδικότητας «Τεχνικός Θερμικών κα Υδραυλικών Εγκαταστάσεων και Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου» του Μηχανολογικού Τομέα του σχολείου μας. Ομιλήτριες ήταν οι υπεύθυνες καθηγήτριες του προγράμματος, κ.κ Ευαγγελία Τσιρίκα και Βασιλική Νεοφωτίστου.
Ανάμεσα στους ομιλητές της ημερίδας ήταν οι κ.κ. Ευαγγελία Στεφανή, προϊσταμένη του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, Πολυξένη Αδάμ-Βελένη, προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων της πόλης Θεσσαλονίκης, Φλώρα Καραγιάννη, βυζαντινολόγος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μελετών, Ευάγγελος Δημητριάδης, ομότιμος καθηγητής του Τμήματος  Αρχιτεκτόνων Α.Π.Θ. και οι κ.κ. Βακαλούδη και Τσότσος.
Το σχολείο μας ήταν  το μοναδικό που είχε επιλεγεί από την περιοχή της Δυτικής  Θεσσαλονίκης και υπήρχε ένα άλλο (το 6ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης) από την περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Παρακάτω φαίνεται το πρόγραμμα της ημερίδας και η αφίσα της ημερίδας:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

prog_imerida.png

arx_imerida.png

 

 

epal.jpg

Πρόγραμμα Μαθημάτων

prog 2

Ενδοσχολικές Εξετάσεις

endosxolikes exetaseis3

Ενημέρωση Γονέων - Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου θα δέχεται τους γονείς – κηδεμόνες των μαθητών για ενημέρωση σχετικά με τη φοίτηση, την επίδοση και τη διαγωγή τους, τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Δευτέρα 8.15 – 11.00
Πέμπτη 11:00 – 14:00

sillogosgoneis1epalevosmoy

Το Κανάλι του σχολείου μας

youtube

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος  2018-20
 afisa_erasmus_teliki_en.png

 

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος  2017

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος 2015

erasmus.jpg

sep

zise-xoris-ekfovismo-logo.png

Επισκεψιμότητα

Σήμερα58
Χθές91
Τρεχ. εβδομάδα938
Αυτόν το Μήνα2933
Όλα455217

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd