Καλώς ήρθατε στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου!

1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου Τέρμα Σμύρνης Εύοσμος Τ.Κ. 56224
τηλ. 2310768012  fax 2310768012    E-mail: mail@1epal-evosm.thess.sch.gr

Που βρισκόμαστε - Χάρτης

 

 

Οι μαθητές της Α' Τάξης του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου επισκέφθηκαν το Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου το οποίο βρίσκεται στην παραλία, μέσα στο πάρκο της περιοχής του Αναύρου.

volos1.jpg

Η εκπαιδευτική εκδρομή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διδακτικής επίσκεψης. Tο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου φιλοξενεί αρχαιολογικά ευρήματα από όλη τη Θεσσαλία, από την παλαιολιθική περίοδο έως και τα ρωμαϊκά χρόνια. Η πλειονότητα των έργων προέρχεται από την Νεολιθική περίοδο και από τις ανασκαφές που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Ο τεράστιος πλούτος των αρχαιολογικών ευρημάτων της συλλογής του Μουσείου προσέλκυσε το ενδιαφέρων των παιδιών. Η ελεύθερη παρουσίαση των αντικειμένων, χωρίς τη μεσολάβηση προθηκών, συμβάλλει στην άμεση επαφή του επισκέπτη με τα εκθέματα, και κυρίως στην προσέγγιση του νεολιθικού ανθρώπου που τα δημιούργησε.

Ο τομέας Μηχανολογίας της Β΄ και Γ΄ τάξης επισκέφθηκε το 304 ΠΕΒ εργοστάσιο επισκευής αρμάτων στο στρατόπεδο Παπακυργιαζή. Εκεί έγινε ξενάγηση στα διάφορα τμήματα του εργοστασίου και επίδειξη από ένα άρμα μάχης.

Ο τομέας Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος της Β΄ και Γ΄ τάξης επισκέφθηκε την Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ. Εκεί έγινε ενημέρωση για την διατροφή σχετιζόμενη με τα γαλακτοκομικά προϊόντα και όλη την παραγωγική διαδικασία. Κατόπιν έγινε ξενάγηση στους χώρους παραγωγής.

Ο τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών της Β΄ και Γ΄ τάξης επισκέφθηκε το Μουσείο της Πόλης στο οποίο παρουσιάζεται η ιστορική εξέλιξη της πόλης του Βόλου.

Μετά την επίσκεψη στο μουσείο οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν στην παραλία του Βόλου και να θαυμάσουν τη θάλασσα και τα αξιοθέατα της πόλης.

IMG_2640.JPG

IMG_2643.JPG

IMG_2634.JPG

IMG_2635.JPG

IMG_2639.JPG

volos2.jpg

IMG_2653.JPG

 

epal.jpg

Πρόγραμμα Μαθημάτων

prog 2

Ενδοσχολικές Εξετάσεις

endosxolikes exetaseis3

Ενημέρωση Γονέων - Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου θα δέχεται τους γονείς – κηδεμόνες των μαθητών για ενημέρωση σχετικά με τη φοίτηση, την επίδοση και τη διαγωγή τους, τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Δευτέρα 8.15 – 11.00
Πέμπτη 11:00 – 14:00

sillogosgoneis1epalevosmoy

Το Κανάλι του σχολείου μας

youtube

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος  2018-20
 afisa_erasmus_teliki_en.png

 

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος  2017

Υλοποίηση Ευρωπαϊκού
Προγράμματος 2015

erasmus.jpg

sep

zise-xoris-ekfovismo-logo.png

Επισκεψιμότητα

Σήμερα39
Χθές63
Τρεχ. εβδομάδα285
Αυτόν το Μήνα1261
Όλα460407

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is a Joomla Security extension!